-yhtye on voittanut radioiden lokakuun Kuukauden Levy -äänestyksen albumillaan Hyvässä ja pahassa. Kakkoseksi äänestettiin Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani sekä albumi Käpälikkö. Pronssia otti Sani ja Aulanko.

Yön albumilta on noussut jo kaksi Radio Top 20 -listan ykköstä. Nimikappaleen lisäksi ykkösenä on ollut Jään sun viereen, jossa Olli Lindholmin kanssa duetoi Stina Girs.

Uutta albumia tehtiin kaikessa rauhassa Yön kosketinsoittajien ja levyn tuottajien Mikko Kangasjärven ja Jari Latomaan kanssa studiossa Espanjan auringon alla. Yleisilme on aiempaa kevyempi.

Yö tunnetaan murheellisten laulujen maan kuningasbändinä, jolle tarjotaan murheellisia lauluja.  Keikkatilanteessa tunnelmaa kuitenkin kevennetään välispiikeillä.

Syys- ja talvikauden aikana Yön keulahahmoa Olli Lindholmia työllistävät lukuisat konsertit Yön ja muiden artistien kanssa. Hän on myös yksi Voice Of Finland -laulukisan valmentajista.

Olli Lindholm on saavuttanut kaiken mitä kevyen musiikin saralla tässä maassa voi saavuttaa. Keväällä viisikymppisiään viettänyt liikunnallinen mies suunnittelee tulevaisuutta pitkälle eteenpäin, eikä tahtia ole aikomus hidastaa. Parin vuoden päässä siintävät Yön 35-vuotisjuhlat, joita juhlitaan monin tavoin.

Tässä musiikkitoimittajien kehuja suosikilleen:

hyvassa_ja_pahassa-28100818-frntl


– Pitkäaikainen radiosuosikki sopii lähes kaikkien radioiden soittoon. Kokonaispaketti on kunnossa, uudistunut mutta tuttu. Yö on takuuvarmaa tavaraa. Sitä saa mitä tilaa. Reijo Glad / Radio Sandels, Iisalmi – Kuopio
– Lainaan tähän Jorma Uotisen sanoja: – Ei huono. Yön ystäville tämä on jälleen odotettua tavaraa. Mukavaa kuunneltavaa myös päivisin. Kimmo Salonpää / Radio Sea FM, Oulu
– Yö on radioiden kestosuosikki. Kepeämpääkin linjaa suosivat radiot toivottavat tämän albumin tervetulleeksi.   Monissa lauluissa on positiivinen vire. Pentti Teräväinen / Radio Musa, Tampere – Helsinki

TUURE KILPELÄINEN
– Tuure Kilpeläinen & Kaihon karavaani on tehnyt jälleen oivan levyn. Hienoista levyistä huolimatta bändi on parhaimmillaan livenä. Anssi Marttinen / Radio Vaasa
– Veni, vidi, vici…(Julius Caesar). Jussi Häkkilä / Radio Pooki, Raahe – Oulu

SANI
-Nti Groove on vedossa edelleen.  Ilmari Aikio / Radio Inari

KUUKAUDEN LEVY / Lokakuu 2014
1. – Hyvässä ja pahassa (Ratas)
2. TUURE KILPELÄINEN & KAIHON KARAVAANI – Käpälikkö (Kaiho)
3. SANI – Aulanko (Turenki)
4. KURRE – Suuri mahdollisuus (Here / Romance)
5. TOMMI SOIDINMÄKI – Yhdeksäs elämä (Magnum)
6. SAMULI EDELMANN – Mahdollisuus (Warner)
7. ARTTU WISKARI – Sirpaleet (Warner)
8. HALOO HELSINKI! – Kiitos ei ole kirosana (Ratas)
9. JONNE AARON – Risteyksessä (Warner)
10. JERE IJÄS (Turenki)
11. PALEFACE – Luova tuho (Exogenic)
12. SAIJA TUUPANEN – On onni siinä (Magnum)