Seinäjoen asuntomessut aukeavat suurelle yleisölle heinäkuun alussa samana viikonloppuna, jolloin pidetään tangomarkkinat.

Rakentajaradion edustajat pääsivät tutustumaan toukokuussa lähes valmiiseen messualueeseen. Pruukinrannassa on tekemisen meininki, sillä alue valmistuu etuajassa.
kirsijoensuu
Tavoitimme haastatteluun kiinnostavia ihmisiä asuntomessujen tiimoilta. Paikalla olivat mm. Seinäjoen kaupungin projektipäällikkö Kirsi Joensuu, jonka haastattelu käynnistyy, kun klikkaat mediapalkin vasenta päätyä:

2016-05-10 12.50.15
Asuntomessut on saanut myös uuden vetäjän, joka tuli töihin aprillipäivänä aivan muista kuvioista. Haastateltavana asuntomessujen uusi toimitusjohtaja Harri Tuomaala:

2016-05-10 14.29.49
Pruukinrannan uusissa kodeissa riittää katsottavaa ja tutkittavaa vaikka useammaksikin päiväksi, sillä kohteita on joka makuun isolla alueella. Kannattaa siis varata aikaa. Yksi erikoisimmista ideoista löytyi pienkerrostalosta, jonne oli sisustettu asunto Lainahöyhenissä-musikaalin hengessä. Asunto on siis lähinnä biletyspaikka, sillä siinä ei ole lainkaan makuuhuonetta. Aiheen tiimoilta haastattelussa Seinäjoen kaupunginteatterin pukusuunnittelijat Leena Rintala ja Riikka Aurasmaa (kuvassa myös musikaalin päähenkilö):

2016-05-10 14.46.52
Asuntomessuilla esitellään uusia ideoita ja rikotaan tai siis ylitetään vanhoja rajoja. Tyylikäs kokonaisuus saadaan, kun asukkaat ryhtyvät yhteistyöhön ammattimaisen sisustussuunnittelijan kanssa. Seuraavaksi jututettavana Linnemilin sisustussuunnittelija Ilona Lassila, joka on sisustanut rivitalokohteen Pentikin tuotteilla:


Seinäjoen asuntomessut Pruukinrannassa alkavat siis 8. heinäkuuta. Tarjolla on laaja kattaus erilaisia asumisen tyylejä ja tapoja. Suositeltava matkakohde kaikille rakentamisesta ja sisustamisesta kiinnostuneille.

Katso myös netistä Seinäjoen asuntomessut.