Rakentajaradio on edennyt siihen vaiheeseen, että varsinaisesta rakentamisesta laajennetaan sisustamisen puolelle. Liukuovikaapistot kuuluvat nykyään joka kodin varusteluun. Niinpä lähdimme Nekalan K-Rautaan, jossa asiantuntijana on haastattelussa suunnittelija Jaana Mäki-Äijö.

Jaana myy Inaria-liukuovikaapistoja, jotka nimestään huolimatta ovat pirkanmaalaisia tuotteita (klikkaa mediapalkin vasenta päätyä, niin haastattelu käynnistyy):


inaria1
Kun asiakas ottaa yhteyttä ja kertoo tarvitsevansa liukuovikaapistoja ja säilytysjärjestelmiä, niin mitenkäs asiassa sitten edetään. Suunnittelija on avuksi, sillä vaihtoehtoja materiaalien ja varustetason suhteen on riittävästi.

Liukuovikaapiston sisään saa laajan valikoiman erilaisia varusteita, jotka helpottavat vaatteiden ja tavaroiden pitämistä ojennuksessa. Liukuovikaapiston sisuksen voi suunnitella oman mielensä mukaiseksi.
inaria4


inaria3
Sitten puhutaan asennuksesta. Kun kyse on millintarkasta työstä, niin etukäteen varmistetaan, että mitat ovat juuri oikeat. Nekalan K-Raudan kautta saa myös nopean ja ammattitaitoisen asennuspalvelun.


inaria2
Liuku-ovikaapistojen materiaalit ja pyörästöt ovat vuosien mittaan kehittyneet, värit vaihtuneet ja takuuajat pidentyneet. Liuku-ovikaapisto on käytännössä huoltovapaa, mutta alakiskon säännöllistä imurointia suositellaan. Jos vahinko sattuu, tehdas toimittaa varaosan. Ulkonäköä voi päivittää remontin yhteydessä, sillä  vanhaan kaappirunkoon voidaan vaihtaa uudet ovet.

Inaria-liukuovikaapistot valmistaa Finnmirror