Kuukauden Levyt 2003

Tammikuu

Souvarit: 10 uutta & 10 suosituinta

”Taattua tavaraa. Hyvää tanssimusiikkia koko levyllinen.” Minna Peittola, Radio Kajaus. ”Ylivoimaisesti toivotuin yhtye Järviradiossa. Uudet kappaleet otettu innolla vastaan.” Tarja Kultavuori, Järviradio. ”Pitkä ura, ammattitaito, suuri suosio ja kundien rento tyyli ansaitsevat pisteet.” Anita Andersson, Lähiradio

Helmikuu

Charlies: Ansa oot

”Charlies teki sen – tanssimusiikkia parhaimmillaan. Soi ahkerasti myös radioaalloilla ainakin meillä. Sitä takuuvarmaa, yleisöön menevää.” Malla Mahosenaho, Radio Pooki ”Levy täynnä tasokasta ja vaihtelevaa iskelmämusiikkia.” Tarja Kultavuori, Järviradio ”Charlies vain parantaa juoksuaan. Kolme radiohittiä sen jo osoittaa. Hyväntuulista iskelmää. Marja Tuomisaari, Radio Satahäme

Maaliskuu

A.Aallon Rytmiorkesti: Rakkauskirjeitä

”Raikkaita tuulahduksia tampereelta. Tanssilattialle ja vastaanottimiin. Aki Mikkola, Radio West. ”A-luokan sävellyksiä ja sanoituksia. Sopii monenlaisille korville kuunneltavaksi. Hannu Nevala, Radio Salminen ”A.Aallon Rytmiorkesterin kokonaisvailtainen kyky toimia musiikin parissa saakoon ansaittua huomiota ja kiitosta aina kun se on mahdollista. Pirkanmaalaisuus ei paina valinnassa, mutta todettakaan se hienona asiana. LEvyä on kiva kuunnella ja soittaa radiossa. Hannu Virtanen, Radio Manta

Huhtikuu

Maarit Peltoniemi: Onnenmaa

”Raikas ja soitettava kokonaisuus. Tarja Kultavuori, Järviradio. ”Vahvojen naisartistien levyjuhlaa huhtikuussa. Hyvä, ettei Maarit unohtunut EMI:n ovien käydessä. Hyvä meininkin! Marja Tuomisaari, Radio Satahäme. ”Asianmukaisesti tehtyä, takuuvarmaa Maaritia. Petteri Hurskainen, Radio West. ”Maaritin ehdottomasti paras levy. Uudistumisen huomaa. Minna Peittola, Radio Kajaus.

Toukokuu

Kari Tapio: Juna kulkee

”Kari Tapiolla juna kulkee edelleen tosi sutjakkaasti.” Malla Mahosenaho, Radio Pooki. ”Kertakaikkiaan hieno levy.” Tarja Kultavuori, Järviradio. ”Kulkee kuin juna ja virtaa vuolaasti kuin Missisippi. Ehkä hieman yllätyksetön, mutta tasaisen hyvä. Marja Tuomisaari, Radio Satahäme.

Finlanders: Et kai luule
”Finlanders teki sen taas. Levyltä löytyy jokaiselle jotain. Kuunnellessa tuli kesäisen kevyt olo ja taisi lemmenjuomallakin olla oma osuutensa.” P. Karppinen, Radio Kajaus. ”Hyvä pojat (ja Sari Tamminen)!” Aki Mikkola, Radio West.

Kesäkuu

Taikakuu: Vaarallinen nainen

”Takuuvarmaa kesämusiikkia lomalaisille ja muillekin.” Tarja Kultavuori, Järviradio. ”Kun kaikki palaset ovat kohdallaan, ei kokonaisuus voi olla kuin loistava. Tulinen tango sekä hidas valssi antoivat oman mausteen. Ei voi muuta sanoa kuin: loistava Taikakuu!” P.Karppinen, Radio Kajaus.

Heinäkuu

Mika Sunqvist & Veli-Matti Järvenpää: Kuuhulluus

”Raikasta musaa heinäkuun helteisiin.” Aki Mikkola, Radio West ”Ammattitaidolla ja tunteella tehtyä musiikkia meille suomalaisille. Vaihtelua sopivasti uuden ja vanhan suhteen. Tiina Silvonen, Järviradio ”Ei auta. Jos satakuntalainen pelimannihenki elää tällä tavalla ja se saadaan vielä pakettiinkin, niin pisteet sille.” Hannu Virtanen, Radio Manta.

Elokuu

Arja Koriseva: Nauran ja rakastan

”Aivan mahtava iskelmä- ja tanssimusiikkia Arjalta ammattitaidolla. Tältä levyltä tulee hittejä, jotka tulevat soimaan, ja soimaan. Hyvä Arja!” Malla Mahonsenaho, Radio Pooki. ”Raikas äänite. Arjalle sopivaa musiikkia.. vihdoinkin!” Marja Tuomisaari, Radio Satahäme. ”Arjan uusi levy saa takuuvarmasti tanssijalan naputtamaan. Loistavien kappaleiden myötä levyestä voi sanoa sen olevan Arjan näköinen – iloinen ja samalla herkkä.” Päivi Karppinen, Radio Kajaus

Syyskuu

Anssi Kela: Suuria Kuvioita

”Oivaa jatkoa edelliselle pitkäsoitolle. Soi varmaan väsyksiin asti.” Jussi Heikkilä, Radio Pooki ”Nummelan miehen uutuutta kannatti odottaa. Uusi levy todistaa, että Anssi ei jäänyt yhden hitin ihmeeksi. Hyvä mikä hyvä.” Anita Andersson, Lähiradio ”Anssi Kela onnistui siinä, mihin moni ei uskonut. Levy myy, eikä ole vanhan kertausta vaan tuotetta särmää.” Mikko Koivusipilä, Radio 882 / Radio Rogmo

Lokakuu

Anne Mattila: Enkeleitä onko heitä.

”Uuden tulokkaan onnistunut kakkopitkäsoitto.” Jussi Heikkilä, Radio Pooki. ”Lahjakas luonnonlapsi vakuuttaa. Jos Annella säilyy kiinnostus musiikkia kohtaan ja hyvää levytettävää löytyy, Anne viettänee 50-vuotistaiteilijajuhlaakin kansansuosikkina.” Anita Andersson, Lähiradio.

Marraskuu

Tomi Markkola: Kipinä

”Kipinästä sekaisin. Tomin uusin levy kestää useammankin kuuntelun ja paranee kerta kerralta.” P. Karppinen, Radio Kajaus. ”Tomilta löytyi meille jo toinen listaykkönen. Sillä saa ykköspaikan vaikka Vesku tekikin loistolevyn.” Marja Tuomisaari, Radio Satahäme.

Joulukuu

Souvarit: Tunnelmoiden (vielä kun on aikaa)

”Pehmeä ja soljuva on poikien soundi. Souvarit on yksi meidän toivotuimpia orkestereita.” Marja Tuomisaari, Radio Satahäme. ”Juhlavuottaan viettävät Souvarit todistivat, että taitoa löytyy. Mahtava tunnelmalevy, jonka avulla voi ottaa aikalisän kiireestä ja antaa musiikin viedä.” P. Karppinen, Radio Kajaus.

Vuoden joululevy

Mamba: Joulualbumi

”Reippaat sovitukset tutuista biiseistä. Tulee iloinen joulumieli.” Marja Tuomisaari, Radio Satahäme. ”Mamban levyltä soi laulut mukavan pirteinä. Niihin ei helposti kyllästy. Suurin osa on tuttuja, joten kaikki osaavat sanat. Hyvä levy esimerkiksi pikkujouluihin.” P. Karppinen, Radio Kajaus. ”Tyyliä vaikka muille jakaa. Vaikea valita tämän ja Rajattoman välillä.” Antti, Radio Janne.