Tilaa CD: J Eskelinen – Elämäni laulu

Karismaattinen J eli Jukka Eskelinen on yllättänyt kaikki tanssittavan iskelmämusiikin ystävät kuluneen vuoden aikana. Kansa on kysellyt, kuka on J Eskelinen ja missä näin hienoa laulajaa on pidetty piilossa.

Radioiden musiikkitoimittajat valitsivat Elämäni laulu -albumin Kuukauden Levyksi keväällä 2015.  Eskelinen on ollut sen jälkeen keikkarintamalla työllistetyimpiä artisteja. Hänet palkittiin musiikkiväen Lavakauden päättäjäisissä syyskuussa.

lavis2015_13
Mikä on suosion salaisuus? Mies ja ääni, jossa on paljon samoja aineksia kuin Jukan taannoisen keikkakaverin Kari Tapion soundissa. Myös Kari Tapio -fanit ovat ottaneet J Eskelisen omakseen.

Mistä levyä saa? Tavarataloketjut ja isot jakelijat eivät ole ottaneet J Eskelisen albumia jakeluunsa. Nyt on kuitenkin erinomainen mahdollisuus tilata Elämäni laulu -CD suoraan artistilta perille kotiin toimitettuna.

Tilaa CD postitse hintaan 20 euroa (sis. toimituskulut)!
Levyllä 13 upeaa laulua!
1.  Suomeni maa
2.  Jokainen hetki
3.  Jostain kaukaa
4.  Kyyneleet nuo (katso video)
5.  Elämäni laulu
6.  Tuulinen tie
7.  Jos jäät
8.  Kaunis sisältä ja päältä
9.  Vaya con dios
10. Jos löytäisin luokses
11. Rakkaus (katso video)
12. Kai vielä katsoa saa (katso video)
13. En kuitenkaan (katso video)

TILAUSLOMAKE

Kyllä, tilaan J Eskelisen uutuus-CD:n postitse hintaan 20 euroa (sis. toimituskulut). Levyn myy ja toimittaa Viihdeohjelmat Oy. Täytä kaikki tiedot!

[contact-form-7 404 "Not Found"]