– Hanuri ja hattu, ne perinnöksi sattu…, lauletaan vanhassa rallissa. Kutakuinkin näin kävi myös Martti Leppäniemelle, joka on soittanut haitaria pikkupojasta lähtien. Laulu- ja levytyshommat tulivat mukaan myöhemmin, esikoisalbumi ilmestyi vuonna 2004. Menestys Mestarien mestari -laulukisassa poiki levytyssopimuksen ja singlen Lemmen liekit, joka on noteerattu Tätä Suomi tanssii -listalla. Kappale on Jore Siltalan ja Kauko Greusin käsialaa.

marttileppaniemiPohojalaanen Leppäniemi on asunut osan vuotta jo 12 vuoden ajan Portugalissa, jossa hän on myös esiintynyt kansainvälisissä tilaisuuksissa. Laulava hanuristi sanoo musiikin ylittävän kaikki kieli- ja ikärajat. Suomalainen musiikki miellyttää melodisuudellaan ja melankolisuudellaan.

Lue lisää ET-lehden blogista

Kuuntele Martti Leppäniemen haastattelu