Vehoniemen automuseo tarjoaa ympäri vuoden mahdollisuuden tutustua ilmaiseksi upeaan vanhojen autojen ja kaksipyöräisten kokoelmaan Kangasalan Vehoniemen harjulla. Toimittaja Tarja Jykylä kävi tutustumassa Vehoniemen aarteisiin.

Automuseon vaihtuvassa näyttelyssä on oikeita aarteita kuten presidentti Paasikiven edustuslimusiini, jonka hän sai lahjana Neuvostoliitolta. Kaikki autot ovat liikkuvia ja käyttökuntoisia.

Vehoniemen automuseon myymälässä on maan laajin pienoismalliautojen valikoima, todellinen kaikenikäisten poikien lelukauppa. Kahvila on puolestaan maankuulu vanhan reseptin mukaan valmistetuista lusikkamunkeista. Joulupuoti on avoinna marras-joulukuussa.

KUUNTELE museonjohtaja Leila Suutarisen haastattelu:

Tarina jatkuu Leila Suutarisen kanssa:

Katso myös Vehoniemen automuseon nettisivut