Paikallisradioiden Kuukauden Levyksi on valittu Jon Landlordin esikoisalbumi Vinyylidisco. Hopeaa otti Henkka & Kulkurit albumillaan Aikajana. Pronssille tuli saksofonisti Masa Orpana albumillaan Honk.

DJ Jon Landlord on saanut tanssi- ja radiolistoille vajaan parin vuoden aikana kaikki esikoisalbuminsa kappaleet, joita on julkaistu yksi kerrallaan. Saavutus on ennennäkemätön suomalaisilla listoilla, eikä kovin yleistä maailmallakaan.

Vinyylidisco-albumilla kierrätetään kuusi 80-luvun suomihittiä moderneina tanssiversioina. Lisäksi kuullaan kaksi täysin uutta kappaletta remixeineen. Vierailevina solisteina laulavat Tauski, Janne Hurme, Isto Hiltunen, Antti Raiski ja räppäri Pasanen. Kolmella biisillä Jon laulaa itse päävokalistina.

Jon Landlord palkittiin syyskuussa Lavakauden päättäjäisissä Vuoden Tanssittajatulokkaan tittelillä. Yksimielisen valinnan tekivät Tätä Suomi tanssii -listan laatijat.

Nimimerkin takaa löytyy lähinnä sanoittajana tunnettu Jari Salonen, jonka kodin seinät on täytetty kulta- ja timanttilevyillä. Ne hän on saanut sanoittamistaan iskelmähiteistä 1990-luvulta lähtien.

Jon Landlord pyörittää Vinyylidisco-nimistä radio-ohjelmaa lähes kymmenessä radiossa kautta maan, ensi kuusta lähtien myös suomalaisradiossa Espanjassa. Hän tekee ahkerasti DJ-keikkoja Vinyylidisco-teemalla. Keikoilla musiikki soi siis aidoilta ja alkuperäisiltä 80- ja 90-luvun vinyylilevyiltä.

Äskettäin markkinoille ilmestyi myös ”Jon Landlord’s Retro Lager” -olut!

Tässä musiikkitoimittajien kehuja suosikeilleen.

JON LANDLORD
– En ole pitkän urani aikana törmännyt vastaavaan hittivainuun. Mies on takonut hittiä hitin perään taatulla reseptillä. Jon Landlord on ilmiö! Pentti Teräväinen / Radio Musa
– 80- ja 90-lukujen nuoriso on nyt jo keski-iässä. Onneksi Jon Landlord hoksasi herättää takavuosien suomihitit uuteen aikaan. Näitä voi soittaa myös aikuisten radioissa. Reijo Glad / Radio Sandels

HENKKA & KULKURIT
– Jalaka vippasee…Jussi Häkkilä / Radio Pooki

MASA ORPANA
– Loistava bändi juurevan musiikin maailmassa. Anssi Marttinen / Radio Vaasa

KUUKAUDEN LEVY / Marraskuu 2018
1. JON LANDLORD – Vinyylidisco (Vinyylidisco)
2. HENKKA & KULKURIT – Aikajana (Magnum)
3. MASA ORPANA – Honk (Alba)
3. PETE PARKKONEN – Pete (Warner)