Viehättävä Mari Varjovirta on Hannele Laurilan uudelleen aktivoituneen musiikkitallin artisteja. Syksyllä ilmestynyt Voin olla hullu sai jatkoa kappaleella Kuka missä milloin, josta on tehty myös hieno musiikkivideo. Todettakoon, että Voin olla hullu ei ole ns.vastalaulu kappaleelle Mä en oo hullu.

Mari kertoo videokuvausten Niemen venesatamassa Lahden Vesijärven rannalla olleen aikamoinen kokemus. Lämminhenkisestä videosta ei nimittäin mitenkään ilmene, että kuvauspaikalla oli järjettömän kylmä. Äänenlähtö ja kuumeen nousu oli lähellä, onhan videokuvaus pääosin pelkkää odottelua. Videossa ”vilustunut sydän kiedotaan rakkauden villapaitaan”.

Alkuperäisestä käsikirjoituksesta poikettiin, kun rantavesiin ilmestyi laulujoutsen kuvauksia seuraamaan. Videon loppupuolen kuvissa esiintyy myös komea nuorimies, jonka tarkkasilmäiset tunnistavat musiikkituottaja Petriksi.

Marin molempien sinkkujen säveltäjä on virolainen Vahur Valgmaa, joka luo musiikkiuraa Australiassa. Sanoitukset on tehnyt Sana Mustonen, jonka kanssa Mari tuntee hengenheimolaisuutta. He ovat myös saman ikäisiä aikuisia naisia.

radiomusa_storyville3

Mari Varjovirta oli syyskuun alussa mukana Radio Musan Helsingin avajaisissa, joissa tapasi muiden muassa Fredin. Lavalle hän nousi Lavakauden päättäjäisten Musa-gaalassa syyskuun puolivälissä Tampereella.

Marin albumia tehdään parhaillaan. Tulossa on Marin näköistä ja tähän hetkeen sopivaa musiikkia suomalaiseen makuun.

Lisää artistista hänen kotisivuillaan www.marivarjovirta.fi

Kuuntele Marin haastattelu