Eteläpohjalainen laulaja Juhamatti on aktivoitunut keikka- ja levytysrintamalla. Kun monet muut alkavat samassa iässä hidastaa tahtia, Juhamatti lisää nyt pökköä pesään. Keväällä ilmestyvää pitkäsoittoa enteilee hittibiisi Hiljaa virtaa Don, jonka takaa löytyvät hittinikkarit Kassu Halonen ja Vexi Salmi. Kuten nimestäkin voi päätellä, komiaääninen pohojalaanen palaa nyt Volga-klassikon tunnelmiin.
– Hieno homma, että pääsin tekemään tällaisen kappaleen. Näiden miesten kanssa syntyy aina hyvää jälkeä, Juhamatti kiittelee tiimiään.
Hiljaa virtaa Don tulee siis uudelle albumille, joka sisältää sekä uutta materiaalia että tuttujen Juhamatti-hittien päivityksiä. Levystä tehdään myös erikoispainos seinäjokelaiselle urheiluseuralle, jonka kannustuslaulun Juhamatti tekee juuri tähän tarkoitukseen.
Juhamatti on ilmiselvästi innoissaan uudesta levystä, jonka hän määrittelee eräänlaiseksi uudeksi aluksi urallaan. Levyyn panostetaan niin, että fanit saavat todella vastinetta rahalleen.
Juhamatti tuli kaiken kansan tietoisuuteen ja suosioon jo 70-luvulla, kun läpimurtohitti Fanny Fanny ilmestyi. Jatkoa seurasi mm. Julio Iglesiasin hittien suomennoksilla. Jussi Mäkelä opittiin tuntemaan upeasta ja kestävästä äänestään ja tarttuvista hiteistään.
Juhamatti on luotettava keikkapaikkojen yleisömagneetti. Omien levytyshittien lisäksi mies hallitsee laajan ohjelmiston, joka käy tanssijalan alle. Viime vuodet Juhamatti on keikkaillut matalammalla profiililla, mutta jatkossa keikkoja tehdään takavuosien malliin.

– Yleisön palaute on ollut niin mahtavaa, että on tosi mukava lähteä tien päälle.

Katso Juhamatin nettisivut.

KUUNTELE haastattelu tästä: