Tony Montana alias Pasi Hailio on levyttänyt Igraya-kappaleen, jossa on kaikki klassikon ainekset. Se paranee kuuntelu kuuntelulta ja houkuttelee kuuntelemaan lisää. Vahva tunnelataus kohottaa käden ihokarvat ja pistää kylmät väreet kulkemaan selkäpiissä.

Hittipitoinen Igraya on esimakua albumilta, jonka tuotantotiimiä vetää Maki Kolehmainen. Laulun on säveltänyt Sergei Aristov, joka on tehnyt monia hittejä muun muassa Laura Voutilaiselle. Sanat on tehnyt Aikakoneestakin tuttu Vera eli Heidi Puurula.

Pasi Hailio aloitti musiikkiuransa Johnny & The Dodgersissa, joka voitti Suosikin Rock-kuningas-kisan 70-luvun lopussa. 80-luvulla hän kiersi katusoittajana Jyrki Sukulan (kyllä!) kanssa ja otti taiteilijanimen Arpinaama-elokuvasta. Musiikkiuran ohella hän opiskeli palomestariksi ja teki myös niitä töitä pitkään. Kolmen vuoden ajan toinen työ on ollut lentokentällä, mikä mahdollistaa joustavan keikkailun.

Tarttuvasta Igraya-kappaleesta on myös video, jossa Tony on mafian kourissa Pietarissa.

KUUNTELE laulajan haastattelu:

Jaa