Pohjalainen laulaja-muusikko Joonas Erkkilä on laulanut itselleen läpimurtohitin Savurenkaita, joka on noteerattu jo Tätä Suomi tanssii -listalla.

Kriitikot kehuvat kappaletta tanssijalan alle sopivaksi ja laadukkaaksi tuotannoksi. Haikaessa biisissä on hieman samaa tunnelmaa kuin taannoisissa hiteissä Mä putoan ja Preussinpunaista. Kappaleen on säveltänyt Jari Rönkkö ja sanoittanut Matti Laasonen.

Monissa laulukisoissa hyvin menestynyt Joonas keikkailee nykyään Hehku-orkesterin kanssa. Linja on ”iskelmämusiikkia rautalankaisella tyylillä”. Kokoonpano on ehtinyt samoille lauteilla muun muassa Agentsin, Popedan sekä Matin ja Tepon kanssa.

Savurenkaita ennen Joonas Erkkilä on julkaissut muutamia radiosinglejä. Oma pitkäsoitto siintelee tulevaisuuden suunnitelmissa.  Ja huomio! Joonas kyllä laulaa savurenkaista, mutta ei tupakoi.

Katso tästä Joonaksen nettisivut.

Kuuntele tästä Joonaksen haastattelu: