Nuoremman polven rock’n roll -legendat, kitaristi Esa Pulliainen ja pianisti Mr Breathless alias Marko Julkunen ovat julkaisseet C-Combo-yhtyeen kanssa tyylitajuisen pitkäsoiton otsikolla Keep on rockin’. Siinä koko homma kiteytettynä, aitoa rock’n rollia vanhan liiton meiningillä.

Miehet ovat perehtyneet lajityyppiin pienestä pitäen korviaan myöten, joten jälki on rentoa mutta tarkkaa, perinnetietoista mutta uudistavaa. Oman lajinsa huipputaitajat viihtyvät porukalla niin levyillä kuin lavoillakin.

Esa Pulliainen perusti C-Combon vastapainoksi Agentsille, jonka työmaa on tanssipaikoilla ja isoissa mestoissa. Pienemmällä C-Combolla voidaan soittaa vaikka niissä pizzerian nurkissa, Esa naurahtaa. Kun matkaan lähtee vielä rankka rokkipianisti Mr Breathless, lattiat täyttyvät usein myös tötterötukkaisista fiftareista, sikäli kuin tukka on tallella.

Oheisessa haastattelussa Esa Pulliainen kertoo muun muassa omasta keikkapäivästään, joka kesäisin alkaa jo aamulla, kun pitää hankkiutua kesämökiltä ihmisten ilmoille. Esalla ei nimittäin ole ajokorttia! Jos tien poskessa näkyy tutunnäköinen kitaramies, hän saattaa olla maestro itse.

Lue lisää nettisivuilta

Kuuntele miesten haastattelu: