Vuoden 2008 Idols-kilpailun jälkeen ammattimaiselle musiikkiuralle opiskellut Jannike Sandström on saanut upean lähdön nyt myös levyttävänä artistina.

Uuden Into The Sun -kesähitin video on kuvattu Los Angelesin lämmössä ja tähtäimessä ovat kansainväliset markkinat. Janniken yhteistyökumppaneihin kuuluu muuan Guy Chambers, joka on Robbie Williamsin tuottaja ja biisintekijä.

Into The Sun -singlen bonusraitana on tammikuussa julkaistu Hallowed Ground, jonka sanoitus on amerikkalaisen lauluntekijän Linda Thompsonin käsialaa.

Linda Thompsonin nimi ei välttämättä soita kelloja kaikkien korvissa. Mutta kun kerrotaan, että hän oli Elvis Presleyn viimeinen pitkäaikainen tyttöystävä, niin jokainen tajuaa kyseessä olevan onnenpotku Janniken uralle.

Oheisessa haastattelussa Jannike kertoo muun muassa, miten hän tutustui Linda Thompsoniin ja mistä tuo lauluteksti oikein kertoo.

Jannike on opiskellut Sibelius Akatemiassa musiikin maisteriksi. Hän on toiminut muun muassa Jukka Pojan, Loreenin, Jari Sillanpään, Jennifer Brownin, Robinin ja Katri Helenan taustalaulajana.

Katso myös Janniken nettisivut.

KUUNTELE haastattelu: