Laulaja Leif Lindeman on voittanut radioiden Kuukauden Levy -äänestyksen albumillaan Toivon. Kakkoseksi äänestettiin Mariliin albumi Omat siivet kantaa.  Pronssia otti Antti Tuiskun albumi En kommentoi.

Kuukauden levy on tangokuningaskisojen superfinalistin kolmas pitkäsoitto. Edellinen albumi, Unikuva, ylitti juuri kultalevylukemat.

Leif Lindeman on ensimmäinen iskelmäartisti, jonka pääasiallinen markkinointikanava on ollut paikallisradio. Unikuva-albumia on mainostettu radiossa ja sitä on myyty radioiden nettikaupoissa. Tämä on omalta osaltaan tuonut Lindemanin lähelle kuulijoita.

35-vuotias Leif Lindeman on laulajan uransa ohella toiminut jo pitkään yrittäjänä, joka työllistää väkeä kotipaikkakunnallaan. Hänelle on myönnetty saavutuksistaan Äänekoski-mitali.

Leif Lindeman on yksi tämän kesän  työllistetyimmistä laulajista. Hän tekee heinä-elokuussa lähes 50 keikkaa, mikä lienee kuluvan kesän ennätys.

Tässä musiikkitoimittajien kehuja suosikeilleen:

LEIF LINDEMAN

– Lefa olisi ansainnut tangokuninkaan kruunun. Miehessä on karismaa ja lämpöä, eikä mikään ole noussut hänellä päähän. Tanssikansan suosikkia toivotaan radiossa jatkuvasti. Lefalla on hieno ääni ja tulkinnoissa syvyyttä. Tätä mieltä ovat myös radion kuuntelijat. Reijo Glad, Radio Sandels

– Lindeman jatkaa upeasti suomalaisen tangolaulun perinnettä. Hänen sointuva ja vahva äänensä toimii myös iskelmällisessä materiaalissa. Tango ja oikea iskelmä on kansan musiikkia. Sympaattinen laulaja on kansan mies. Pentti Teräväinen, Radio Musa

ANTTI TUISKU
– Peto on irti, ja Tuisku juoksee edessä. Ilmari Aikio, Radio Inari

KUUKAUDEN LEVY / Kesäkuu 2015

1. LEIF LINDEMAN – Toivon (Sony Music)
2. MARILII – Omat siivet kantaa (Eurorecords)
3. ANTTI TUISKU – En kommentoi (Warner)
4. MARI VARJOVIRTA – Tanssi sun tuska pois (Eurorecords)
5. PNP – Sinä siellä jossakin (PNP)
6. TUOMARI NURMIO & HOEDOWN – Tales Of Judge Bone (Sony Music)
7. KAISA-MARI RUOKOLAINEN – Helmiä (Magnum)