Antti Tuisku ja peto on irti

Ehkä koko viikonlopun menevin tapaus oli kuitenkin uudistunut Antti Tuisku, jonka suosio on räjähtänyt käsiin vasta viimeisen vuoden aikana. Ennen vain pikkutyttöjen päiväuni – nyt Tuisku on vihdoin päästänyt sisäisen petonsa irti ja hurmannut loputkin! Uudistuneella musiikkityylillä ja humoristisesti räävittömällä esiintymisellään uusi Antti on herännyt. Tuisku kysyikin kesken kirkasta sunnuntaipäivää täysillä bailaavalta Telttalavan yleisöltä, kuinka moni on kuunnellut häntä kaapissa salaa viimeiset 11 vuotta – Tuisku ei todellakaan ole enää mitään kaapissa kuunneltava. Tuiskulle jaettiin myös kultalevy kesken keikan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Ela ja aurinko

Hyväntuulinen Elastinen nähtiin Rantalavalla vierailevien tähtien kanssa: Samuli Edelmann ja Peggy, Mira Luoti ja Rusketusraidat sekä Robin ja Kipinän hetki. Vaikka kaverit lavalla toivat lisää tunnelmaa, parhaimmillaan Elastinen on yksin lavalla hymyillen ja yleisöä innostaen. Aurinko paistoi täysillä ja yleisö oli täysillä mukana! Yksillä Ruisrock alkoi olla ohi, toisilla viimeinen päivä vasta aluillaan – joka tapauksessa, hymy huulilla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teksti ja kuvat: Anne Teräväinen

Jaa