Backstreet Boys -yhtyeen jäsen AJ McLean kiistää, että Bäkkärien ja kovan kilpailijan N´SYNCin kesken olisi ollut torailua ja nokittelua. Näinhän on puhuttu runsaan 15 vuoden ajan.

– Se oli alkujaan mediaväen keksintöä ja toisaalta ymmärrettävää. Molemmissa yhtyeissä oli viisi jäsentä, taistelimme samasta yleisöstä, kuulostimme ehkä samankaltaisilta. Totta kai meidän välillämme olisi pitänyt olla jotain kismaa, eikä siltikään, AJ McLean totesi The Fabissa vastikään.

AJ kävi aikanaan samaa koulua kuin n´synkkari Joey Fatone. Bäkkäri Howie D oli puolestaan n´synkkari Chris Kirkpatrickin yliopistokaveri.

Ja hauska yksityiskohta: N´Sync vieraili Suomessa ainoastaan kerran eli suuren läpimurtonsa kynnyksellä kaudella 1996-1997. N´Syncin suosio alkoi juuri Euroopasta, ja niinhän oli tapahtunut myös Backstreet Boysin tapauksessa vuosi kaksi aikaisemmin.