Bing Crosbyn ikuistama joululaulu White Christmas on ollut Billboardin keräämien myynti- ja suosikkilistojen kovin menestyjä USA:ssa. Aikanaan listojen kärkipaikalla peräti 31 viikon ajan. Levy ilmestyi 1940-luvulla. Tämä paljastuu uudesta ynnäyksestä, johon suhtaudumme tapamme mukaan pienin varauksin.

Mariah Careyn ja Boyz II Menin yhteinen ikuistus One sweet day on sijalla kaksi.Se oli aikanaan paalupaikalla 16 viikon eli neljän kuukauden ajan. Levy ilmestyi 1995. Whitney Houston ja I will always love you löytyvät sijalta kolme. Tuo levy ilmestyi 1992 ja piti USA:n paalupaikkaa 14 viikon ajan.

Neljääntoista viikkoon on yltänyt kolme muutakin ikuistusta, nimittäin Elton Johnin Candle in the Wind (1997), Los Del Rion Macarena (1996) ja Ronson & Mars -duon Uptown funk (2015).

Hamalla 1940-luvulla tehtiin useita hittejä, jotka pysyivät paalupaikalla 12 viikon ajan. Joukossa Ted Weemsin Heartaches, Artie Shaw´n Frenesi, The Mills Brothersin Paper doll, Tommy Dorseyn I will never smile again ja Francis Craigin Near you.