Tangokuningas Amadeus Lundberg ja Riku Niemi Orchestra ovat voittaneet radioiden Kuukauden Levy -äänestyksen albumillaan Puhu minulle rakkaudesta. Kakkoseksi äänestettiin Johanna Kurkelan albumi  Ingrid. Pronssia otti Channel Fourin albumi Soitellen pitkälle.
Amadeus Lundberg (26) valittiin tangokuninkaaksi Seinäjoella 2009. Sen jälkeen hänestä on kehittynyt monipuolinen laulaja, jolle kriitikot sovittelevat jo mestari Olavi Virran manttelia. Amadeus keikkailee ahkerasti ison Riku Niemi Orchestran kanssa sekä laulaa myös tanssikeikoilla ja Laulaja Olavi Virta -konserteissa.

Tässä musiikkitoimittajien kehuja suosikeilleen:

AMADEUS LUNDBERG & RNO
– Amadeus on löytänyt linjansa ja parantaa suorituksiaan kerta kerralta. Albumiin on panostettu enemmän kuin moniin muihin levyihin yhteensä. Komeaa kuultavaa, sopii hyvin radiosoittoon. Reijo Glad, Radio Sandels
– Riku Niemi Orchestra on yksi maailman parhaista aktiivisti toimivista viihdeorkestereista, joka tekisi halutessaan kansainvälisen uran Euroopassa. Kun se on saanut solistikseen täysillä eläytyvän ja upeasti laulavan Amadeuksen, paketti on parasta mitä tällä alalla on kuultu miesmuistiin. Ja miesten muisti on sentään melko pitkä. Pentti Teräväinen, Radio Musa    

JOHANNA KURKELA
–  Johannan äänessä ja kappaleissa on taikaa! Jussi Häkkilä, Radio Pooki

CHANNEL FOUR
– Soitellen ovat pitkallä matkalla. Ilmari Aikio, Radio Inari

KUUKAUDEN LEVY / Syyskuu 2015
1. AMADEUS LUNDBERG & RNO – Puhu minulle rakkaudesta (Magnum)
2. JOHANNA KURKELA – Ingrid (Kaiku)
3. CHANNEL FOUR – Soitellen pitkälle (Tatsia)
4. JUHA VARTIAINEN – Se on se tunne (pienk.)
5. MAIJA VILKKUMAA – Aja! (Warner)
6. ANITTA & MIKKI – Taivaan säihkykaaret (pienk.)
7. JVG -247365 (Warner)
8. ELIAS KASKINEN& PÄIVÄN SANKARIT – Elämä lupaa mulle (Warner)