J KARJALAINEN ja  KYÖSTI MÄKIMATTILA jakavat Kuukauden Levyn

Laulaja-lauluntekijä J Karjalainen ja tangokuningas Kyösti Mäkimattila ovat voittaneet radioiden Kuukauden Levy -äänestyksen.  Karjalainen ja Mäkimattila päätyivät tasapisteisiin, joten titteli jaettiin kahdelle albumille: Sinulle, Sofia sekä Yössä soi Americano. Kolmanneksi nousi Vesa-Matti Loiri uudella Runoilijan tie -levyllään.

Molemmat voittajalevyt ovat menestyneet radiosoitossa. Valinnan aikoihin J. Karjalaisen Stindebinde oli Radio Top 20 -listan kärjessä. Kyösti Mäkimattila on puolestaan kolmen kappaleen voimalla Tätä Suomi tanssii -listalla.

Molemmat voittajalevyt ovat keränneet positiivista palautetta. Ne ovat artistiensa tähänastisen uran parhaita, mikä on paljon sanottu mutta totta.

Tässä musiikkitoimittajien kehuja suosikeilleen:

J. KARJALAINEN  
– Jiillä on homma hanskassa. Jussi Häkkilä,  Radio Pooki
–  Sinulle, Sofia  on täynnä elämänmakuisia tarinoita ja tunnistettavaa J. Karjalainen -soundia. Anssi Marttinen, Radio Vaasa

KYÖSTI MÄKIMATTILA
– Mahtava kokonaisuus, jonka kaikki kappaleet sopivat aikuiseen makuun. Tyylikäs Kyösti on kestosuosikki, jonka menestys perustuu pitkään linjaan ja tinkimättömään taitoon. Soi meillä! Reijo Glad, Radio Sandels
– Suomalaisen tangon tärvelijäksi moitittu Mika Toivanen saa paljon anteeksi tämän hienon levyn myötä. Mäkimattilassa yhdistyy 50-luvun laulajasankareiden parhaiita puolia. Hän on myös pätevä sanoittaja, mikä kuuluu nyt parissa kappaleessa. Pentti Teräväinen, Radio Musa

VESA-MATTI LOIRI
– Ykkösrunoilija. Ilmari Aikio, Radio Inari

KUUKAUDEN LEVY / Marraskuu 2015
1. J. KARJALAINEN – Sinulle, Sofia (Warner)
1. KYÖSTI MÄKIMATTILA – Yössä soi Americano (Sony Music)
3. VESA-MATTI LOIRI – Runoilijan tie  (Warner)
4. SAIMAA – Matka mielen ytimeen (Warner)
5. DAVE LINDHOLM – Ajaton on ajoissa (Universal)
6.PETRI LAAKSONEN – In Memoriam – Elät aina minussa (Fuego)