Laulava hanuristi Martti Leppäniemi nousi kesällä tanssilistalle kappaleella Lemmen liekit. Hän oli mukana myös syyskuussa Lavakauden päättäjäisissä Tampereella. Syksyllä ilmestyi kakkossingle Sinun kanssa.
lavis2015_07
Pohojalaaset Leppäniemet ovat talvehtineet jo 12 vuoden ajan Portugalissa, jonne auton keula käännettiin tänäkin syksynä. Haastattelu tehtiin tienvarsiravintolassa, kun Leppäniemet olivat matkalla satamaan, mistä matka jatkui laivamatkan jälkeen Euroopan läpi Espanjaan ja Portugaliin.

Martti on perehtynyt hyvin portugalilaiseen kulttuuriin ja kieleen. Hänen mukaansa suomalaisissa ja sikäläisissa on paljon samaa. Asutaan isomman valtion vieressä ja osataan hyvin englantia, muun muassa.

Portugaliin lähti mukana hanuri ja hattu, eli Martti musisoi myös talvisaikaan. Levytysura saa jatkoa eli jossain vaiheessa voidaan odotella Martti Leppäniemen pitkäsoittoa. Kuuntele Martin haastattelu: