Ruotsinsuomalainen  Dimitri Keiski voitti radioiden Kuukauden Levy -äänestyksen ensimmäisellä suomenkielisellä albumillaan. Nyt kysellään ”kuka ihmeen Dimitri Keiski?”

Dimitri Keiski nousi radioiden soittolistoille yhtä yllättäen kuin hän nousi Danny Show’n lavalle. Samalla toteutui pikkupojan haave päästä esiintymään idolinsa kanssa.

Dimitrin tarina hakee vertaistaan. Mies on menestynyt Ruotsissa urheilijana mestaruustasolla, muun muassa nyrkkeilyssä. Musiikki vei kuitenkin mukanaan, Dimitri voitti arvostetun True Talent -kisan ja ryhtyi rock- ja blues-laulajaksi, joka ei tunnusta musiikillisia raja-aitoja.

dimitrikeiski

Tukholmalainen rocklaulaja asuu nyt Lahdessa ja on naimisissa laulaja Katja Lukinin kanssa. Hän laulaa teatterissa mm. Freddie Mercuryä, pubeissa bluesia ja ravintolassa jalan alle menevää bile- ja tanssimusiikkia.

 

Kuuntele haastattelu, jossa Dimitri kertoo tarinaansa omin sanoin: