Charles Plogman on voittanut paikallisradioiden Kuukauden Levy -äänestyksen uudella Ota kiinni tästä -albumillaan.  Kakkoseksi tuli Elastinen feat -albumi. Pronssille äänestettiin Dylan suomeksi -albumi.

Suomenruotsalainen Charles Plogman on tehnyt riemukkaan paluun tanssittavan iskelmämusiikin pariin. ”Chalin” uusi albumi on osoittautunut menestykseksi sekä radio- että tanssilistoilla.

Charles Plogman tuli tunnetuksi Charliesin solistina. Vuonna 1995 perustettu yhtye vaihtoi suomenkieleen ja aloitti uuden luvun kotimaisessa iskelmämusiikissa. Plogman lähti soolouralle vuonna 2005. Uusi albumi on kymmenes lajissaan.

Ota kiinni tästä -albumi on tuotettu Plogmanin omassa Meir Music -yhtiössä. Lähimmät yhteistyökumppanit ovat olleet sanoittaja Lasse Wikman ja sovittaja Kjell Lolax. Levyllä on ainoastaan kaksi muiden tekemää laulua. Yllättävin veto lienee Lupaan olla -cover, joka on alun perin Nopsajalan levyttämä.

Radioissa hyvin soineet Vähän yli kuudentoista sekä Kesäyö, kaunis nainen ovat parhaillaan Tätä Suomi tanssii -listalla.

Hiljattain miehen ikään ehtinyt, 50-vuotias Plogman on yksi kesän vetovoimaisimpia tanssittajia. Hän keikkailee Rosette-yhtyeen kanssa. Keikkakalenterissa on jo yli 30 keikkaa kesän mittaan.

Tässä musiikkitoimittajien kehuja suosikeilleen:

CHARLES PLOGMAN
– Remun sanoin: Tossu notkuu. Jussi Häkkilä / Radio Pooki
– Plogmanilla on oma, tunnistettava tyyli ja laulutapa, joka miellyttää laajaa yleisöä. Monipuolinen levy tarjoaa soitettavaa eri tilanteisiin. Positiivinen kokonaisuus. Pentti Teräväinen / Radio Musa
– Charles on palannut juurilleen, tanssikansan pariin. Laadukasta, tanssijalan alle menevää musiikkia, joka sopii  hyvin myös kuunteluun ja radioaalloille. Saa sijansa myös Radio Sandelsissa. Reijo Glad / Radio Sandels

ELASTINEN FEAT
–  Täytyy jaksaa kuunnella, vaikka kesä 99 meni jo 😉 Ilmari Aikio / Radio Inari

DYLAN SUOMEKSI
– Hieno kokonaisuus, josta kirkkaimpana helmenä nousee esille Mariskan tulkitsema Mun ainoo rakkautein.  Wentus Blues Bandin Robban Hagnäs on tehnyt kulttuuriteon tuottamalla tämän levyn. Anssi Marttinen / Radio Vaasa

KUUKAUDEN LEVY / Toukokuu 2016
1. CHARLES PLOGMAN – Ota kiinni tästä (Meir Music)
2. ERI ESITTÄJIÄ – Elastinen Feat (Rähinä)
3. ERI ESITTÄJIÄ – Dylan suomeksi (pienk.)
4. ILJA TEPPO YHTEISÖ – Kokematon kulkuriksi (pienk.)
5. MIKE BELL & THE BELLTONES – The beat that can`t be beat (Goofin’)
6. JUSSI ROPONEN – Joutsenten muutto (pienk.)
7. RAIMO LAAMANEN – Anna aikaa rakkaudelle (pienk.)