Agents & Vesa Haaja on voittanut paikallisradioiden Kuukauden Levy -äänestyksen Blue-albumillaan. Kakkoseksi äänestettiin Lassi Valtosen albumi Kasvottomat päivät. Pronssia otti OP Ketonen esikoisalbumilaan Lauluja sinulle.

Agents on suomalaisen populäärimusiikin vakiintuneita kivijalkoja. Perustan muodostavat Pulliaisen veljekset Esa ja KaiVesa Haaja on laulanut Agentsien riveissä jo vuodesta 2008 lähtien. Hän on yhtyeen neljäs solisti, ellei alkuaikojen Beat-Peteä lasketa mukaan. Haajan varsinaiset edeltäjät olivat Rauli Badding Somerjoki, Topi Sorsakoski ja Jorma Kääriäinen. Rumpali Kepa Kettunen astui hiljattain remmiin vuodesta 1992 musisoineen Heikki Sandrenin paikalle.

Uuden albumin tuotannosta ja äänityksestä vastaa rautalankakitaran suurvisiiri Esa Pulliainen omalla studiollaan. Kappaleet  edustavat pääosin 60-lukulaista pop- ja iskelmägenreä ja perinteistä rock’n’rollia. Italialaista alkuperää oleva Ken on toisella listaviikollaan Radio Top 20 -listan nelonen.

Tässä musiikkitoimittajien kehuja suosikeilleen:

AGENTS & VESA HAAJA
– Agents jatkaa jo kauan sitten hyväksi havaitulla linjalla ja tunnistettavalla soundilla, jota voi vain ihailla. Vesa Haaja pärjää hyvin isoissa perintösaappaissa. Esa Pulliainen on luotsannut Agentsia aina oikeaan suuntaan. Aina ajassaan ajaton Agents! Reijo Glad / Radio Sandels
– Takuuvarmaa Agentsia, mielenkiintoisilla kappalevalinnoilla höystettynä. Radio Vaasa / Anssi Marttinen
– Loistava, monipuolinen paketti tyylikästä beat-iskelmää. Korvia hivelevä soundi on jalostettu huippuunsa ja Vesa Haaja laulaa niin kuin pitää. Agentsien aikuismusiikki oikein paketoituna sopisi myös vientituotteeksi.  Pentti Teräväinen / Radio Musa

* KUUKAUDEN LEVY -kunniakirjat vuoden ajalta jaetaan Lavakauden päättäjäisten Tamperelainen Musa – gaalassa sunnuntaina 11.9.2016 klo 18-22 ravintola Hullussa Porossa.

KUUKAUDEN LEVY / Elokuu 2016
1. AGENTS & VESA HAAJA  – Blue (Sony)
2. LASSI VALTONEN – Kasvottomat päivät (Sony)
3. OP KETONEN – Lauluja sinulle (Fifty / Turun Tähtituotanto)
4. VESA ALARE – Elämän tuulet (omak.)