Paikallisradioiden Kuukauden Levy -äänestyksen voitti Tomi Markkolan albumi Myyty mies. Kakkoseksi äänestettiin Vesa Haajan sooloalbumi  Se hetki on nyt. Pronssia otti Ville Leinosen Hei taas.


Aktiivisti keikkaileva Tomi Markkola juhli heinäkuussa 20-vuotista uraansa tangokuninkaana. Myyty mies–  juhlalevy ilmestyi monen vuoden levytystauon jälkeen. Markkola on elämänsä laulukunnossa ja albumi on täynnä tarttuvia, oikeita iskelmiä.


Tomi Markkola on ehtinyt uransa aikana olla monessa mukana. Hän on muun muassa pyörittänyt seitsemän vuotta tanssilavaa ja konsertoinut lankomiehensä Pete Parkkosen kanssa.
Myyty mies -albumia on tehty maan johtavien ammattilaisten kanssa. Tuottajina ja säveltäjinä ovat toimineet Esa Nieminen, Petri Munck ja Pertti Haverinen. Tekstejä ovat tehneet Sana Mustonen, V.P. Lehto, Pekka Eronen, Kari Aalto, Lasse Wikman, Pekka Laaksonen, Petri Munck ja Olli-Pekka Niskanen. Myös levyn muusikot ovat alansa huippuja.

Tässä musiikkitoimittajien kehuja suosikeilleen:

TOMI MARKKOLA
– Odotettu uutuus ja sympaattisen tangokuninkaan comeback radioaalloille. Paljon soitettavia kappaleita kansan makuun. Reijo Glad / Radio Sandels
– Tarttuvia melodioita ja puhuttelevia tekstejä. Täysipainoinen kokonaisuus, oikea iskelmälevy, jossa kaikki kohdallaan. Pentti Teräväinen / Radio Musa

VESA HAAJA
– Vesa Haajan soololevy kestää vertailun Agentsin rinnalla. Hieno ajaton levy. Anssi Marttinen / Radio Vaasa

EERO AVEN
–  Punanen nenä ja siniset silmät talven jälkeen. Ilmari Aikio / Radio Inari

MIKKO TAPIO
– Lumijoelta puhaltaa…Jussi Häkkilä / Radio Pooki

KUUKAUDEN LEVY / Helmikuu 2017
1. TOMI MARKKOLA – Myyty mies (Sony Music)
2. VESA HAAJA – Se hetki on nyt (Bluelight)
3. VILLE LEINONEN – Hei taas (Ratas)
4. MIKKO TAPIO – Lumirinteen ruusu (Vee-Music)
5. EERO AVEN – O Sole Mio (VL Media)
6. AKI SAMULI – Sama takki, eri mies (Sony)
7. SAMULI PUTRO – Valkoinen hetero
8. MATTI JOHANNES KOIVU – Lähtölauluja (m. Dulor)