Juicen ja Mikon viimeinen yhteiskonsertti Klassikoiden ilta pidettiin Tampere-talossa 2004. Nyt tuon konsertin parhaat palat on remasteroitu uudelle Parasta ennen -albumille, jonka tuotolla tuetaan Juicen Kirjaston toimintaa.

Mikko Alatalo pistäytyi kertomassa projektin synnystä ja etenemisestä. Juicen Kirjaston puuhamies, reinomies Arto Huhtinen sai Juicen perikunnalta luvan ja albumi eteni rivakasti valmiiksi saakka. Albumi on niin hyvin soitettu, laulettu, miksattu ja remasteroitu, että sitä ei heti edes live-levyksi uskoisi.

”Siellä, mistä minä olen kotoisin” nousi Radio Top 20 -listalle.

”Maalaispoika / Marilyn / Do You Wanna Dance” nousi Tätä Suomi tanssii -listalle.


KUUNTELE Mikon haastattelu tästä (klikkaa mediapalkin vasenta päätyä, niin haastattelu käynnistyy):

OSTA Parasta ennen -CD Reino-kaupasta.