Ohjelmasarjan kolmannessa jaksossa vieraillaan Kangasalan Pikonkankaalla, jossa Pikon kirppistä pyörittää seitsemättä vuotta Minna Pajula. Ohjelman toimittaa Tarja Jykylä.

Pikon kirppiksellä parhaiten kauppansa tekevät ehjät, puhtaat ja siistit tuotteet, uudehkot tai aidosti retrot. Wau-efekti tulee siitä, kun asiaks löytää juuri itselleen sopivan tuotteen, Minna Pajula toteaa.

Edullisempaakin tuotetta kannattaa tuoda myyntiin, sillä pöydän viikkohinta on vain 15 euroa. Pikon kirppiksellä on yli 60 myyntipaikkaa. Kuuntele haastattelun alkuosa (klikkaa mediapalkin vasenta päätyä, niin juttu käynnistyy):

Kirppiksistä on tullut samanlainen kuin mistä tahansa muustakin myymälästä. Halutaan vaihtaa sisustusta ja kierrättää. Näin keväällä ja kesällä liikkuvat parhaiten mökkeilyyn liittyvät tavarat. Lasten lelut ja vaatteet menevät aina. Pikon kirppikseltä löytyy myös laaja valikoima kankaita, lankoja ja käsityötarvikkeita. Kuuntele haastattelun toinen osa:

Katso myös Pikon kirppiksen nettisivut