Paikallisradioiden Kuukauden Levy -äänestyksen on voittanut Janniken  albumi The Girl in The Picture. Kakkoseksi äänestettiin Tuomari Nurmion albumi Dumarillumarei. Pronssia otti Irinan pitkäsoitto Seitsemän.

– Tämä on ensimmäinen kerta vuosikausiin, kun Kuukauden Levyksi on valittu ei-suomenkielinen albumi, toteaa Pentti Teräväinen, joka on järjestänyt radioiden musiikkitoimittajien äänestyksen tammikuusta 1990 alkaen.

Jannike Sandström on saanut lentävän lähdön kansainväliselle musiikkiuralle. Uudella albumilla vierailee mm. Guy Chambers, joka tunnetaan monen Robbie Williamsin superhitin takaa. Biisintekijöiden joukossa on isoja kansainvälisiä tekijöitä kuten Randy Goodrum ja Elviksen entinen tyttöystävä Linda Thompson, joka on tehnyt musiikkia mm. Whitney Houstonille, Celine Dionille ja Backstreet Boysille. Levyn äänityksiä on tehty Suomen lisäksi Hansa-studiossa Berliinissä ja Atlantis-studiossa Tukholmassa.
Jannikella on levytyssopimus saksalaisen levy-yhtiön kanssa. Albumi ilmestyy kesäkuussa Saksassa ja Aasian markkinoilla.

Tässä musiikkitoimittajien kehuja suosikeilleen:

JANNIKE
– Iloista, elämänmyönteistä poppia, joka sopii myös aikuiseen makuun. Monissa kappaleissa on vahva melodia ja kertosäe, joka tarttuu ensikuulemalta. Monipuolinen kokonaisuus. Reijo Glad / Radio Sandels
– Kansainvälisen huipputason näyttö suomalaisesta osaamisesta ja yhteistyön voimasta. Jannikella on parhaat mahdolliset taustavoimat, mutta hänen äänensä ja karismansa kantavat läpi koko levyn. Näillä biiseillä olisi voitettu Euroviisut!  Pentti Teräväinen / Radio Musa

TUOMARI NURMIO
–  Tuomari Nurmio – pysyy ja paranee. Anssi Marttinen / Radio Vaasa

KUUKAUDEN LEVY / Huhtikuu 2017
1. JANNIKE – The Girl in The Picture (Go & Do)
2. TUOMARI NURMIO – Dumarillumarei (Sony Music)
3. IRINA – Seitsemän (Sony Music)
4. KORMUS – Ottakaa te tää! (LRF)