Laulaja Raija Bernitz on julkaissut kolmannen levynsä, jonka nimi on Moskova. Minialbumilla hän laulaa Esko Koivumiehen sävellyksiä, joita ovat olleet sanoittamassa myös Katja Tanskanen ja Keijo Laitinen.

Raija Bernitz on todellinen monitoiminainen. Hän on pyörittänyt ohjelmatoimistoa sekä keikkaillut laulajana ja karaoke-emäntänä. Plakkarissa on myös karaoke-kisavoittoja. Nykyisin hän vetää varttuneen väen karaokekursseja.

Raijan esiintymiset eivät ole rajoittuneet vain kotimaahan vaan keikkaa on tehty mm. Turkissa. Musiikkitöiden ohella hän on toiminut myös usealla alalla toimivan perheyrityksen palveluksessa. Eikä tässäkään kaikki; Raija Bernitz on myös ahkera kuvataiteilija.

Pena Teräväinen haastatteli Raijaa uuden levyn tiimoilta (klikkaa mediapalkin vasenta päätyä, niin haastattelu käynnistyy):

Katso myös Raija Bernitzin Facebook-sivut