Paikallisradioiden Kuukauden Levy -äänestyksen on voittanut Nina Åkerman esikoisalbumillaan Sulje silmäni suudelmin. Kakkoseksi tuli Rajattoman albumi Tuhansien laulujen maa. Pronssia otti Helminauha-orkesteri esikoisalbumillaan.

Nina Åkerman on tullut kaiken kansan tutuksi Seinäjoen Tangomarkkinoilla, joilla hänet on valittu kaksi kertaa tangoprinsessaksi. Viime vuonna hän oli superfinaalissa Erika Vikmanin kanssa.

Nina voitti vuonna 2010 Laila & Olavi – laulukilpailun naisten sarjan. Sen jälkeen hän on keikkaillut aktiivisti ja julkaissut useita singlelevyjä, jotka ovat nousseet Tätä Suomi tanssii -listalle ja monien radioiden vakituiseen soittoon. Mun miehen katse -kappale nousi tanssilistalle marraskuun alussa.

Ninan albumin on tuottanut lauluntekijä Reijo Päkkilä. Levyllä on tanssittavaa iskelmämusiikkia, tangoakaan unohtamatta.

Nina Åkerman keikkailee ympäri maata June Bandin kera. Keikkakalenteri on jo sopivasti täynnä ensi syksyyn saakka.

Tässä musiikkitoimittajien kehuja suosikeilleen:

NINA ÅKERMAN
– Pirteä uusi tulokas, uutta musaa. Jussi Häkkilä / Radio Pooki
– Nostaisin levyltä esille Ninan omintakeisen tulkinnan. Ääni on selkeästi tunnistettava ja uskottava. Ninan taito tulee parhaiten esille Tanssiva liekki -tangossa. Siinä on tunnetta ja syvyyttä. Positiivista on myös levyn kappaleiden tanssittavuus. Reijo Glad / Radio Sandels
– Kaksitoista kuunneltaa, upeaa kappaletta samalla levyllä. Ilmari Aikio / Radio Inari
– Huikea laulutaito, valloittava persoona ja monipuolinen musiikki. Mitäpä sitä muuta menestykseen tarvitaankaan! No, ehkä myös Helsingin kuplassa majailevien medioiden huomio. Pentti Teräväinen / Radio Musa

RAJATON
– Rajaton tuo uusia sävyjä klassikkokappaleisiin. Anssi Marttinen / Radio Vaasa

KUUKAUDEN LEVY / Lokakuu 2017
1. NINA ÅKERMAN – Sulje silmäni suudelmin (pienk.)
2. RAJATON – Tuhansien laulujen maa (Sony Music)
3. HELMINAUHA (Palio)
4. TEIJO LINDSTRÖM – Tangokuningas 2017 (Gramofoni)
5. AINO NIEMI – Tangokuningatar 2017 (Gramofoni)