Uuden valtakunnallisen Loistava laulaja -kilpailun puolivälierä otellaan Tampereella Hotel Tornissa sunnuntaina 16.9. klo 14 – 18. Kilpailijat laulavat Juha ”Junnu” Vainion ja Sauvo ”Saukki” Puhtilan sanoittamia lauluja. Kilpailun suojelija on viihdetaiteilija Marion. Marraskuussa laulettava finaali televisioidaan.

Puolivälierä on samaan aikaan pidettävien Lavakauden päättäjäisten oheisohjelmaa.

Lue lisää nettisivuilta!

Tässä lista laulajista on sattumanvaraisessa järjestyksessä

Sarja 45v+

Hannele Karjalainen Rautalampi, Timo Kari Hollola, Kai Gideon Lohja, Tarja Kuukkanen Laukaa, Harri Pannula Halsua, Elina Heed Täby, Rauni Tietäväinen Juva, Jarmo Pellinen Mäntsälä, Leena Sivén Järvenpää, Ari Tamminen Jämijärvi, Esko Koivuluoma Lapua, Heli Helander Hyvinkää, Juha Simola Pöytyä, Tiina Kärkkäinen Pori, Mia Leivo Ylöjärvi, Sari Ahola Tampere, Seppo Niemi Mouhijärvi, Carita Pennanen Nokia, Ari Kuivalainen Jyväskylä, Eeva Putkonen Tampere, Sirpa Myllykoski Tampere, Kai Niemelä Salo, Anne Lehtonen Kouvola, Anu Keronen Salo, Keijo Ikonen Kuopio ja Varpu Virta Helsinki.

Sarja 60v+

Erkki Vanhatalo Vihanti, Martti Kari Ulvila, Sirpa-Helinä Leiwo Seinäjoki, Pekka Vaattovaara Hollola, Kaija Pietilä Sastamala, Kari Halme Sysmä, Jouni Takala Lappeenranta, Seija Tuulik Tyresö, Kimmo Lindegren Somero, Marita Ilmonen Äänekoski, Timo Uusikylä Turku, Ismo Puska Kankaanpää, Voitto Leppänen Oulu, Leena Touru Tampere, Heikki Rahko Paltamo, Mervi Niinijärvi Korpilahti ja Jussi Rämö Turenki.