Pitkän linjan suomalainen tiskijukka Markku Vesala alias DJ Edward on poistunut keskuudestamme. Vesala menehtyi tiistaina vaikean sairauden uuvuttamana. Hän oli syntynyt 1955.

DJ Edward oli alan suomalaisia uranuurtajia ja aloitti ammattilaisena 1971. Hän kiersi tuolla vuosikymmenellä Suomea mm. Hurriganesin ja Sleepy Sleepersin kanssa. Hänen kotipaikkakuntansa oli Lappeenranta

Vesala voitti ensimmäisen tiskijukkien Suomen mestaruuden 1977 ja toimi sen jälkeen useiden DJ-kisakiertueiden isäntänä. Hän oli aluksi DJ Make, kunnes sai innoitetta jazzmuusikko Edward Vesalalta. Sukulaisia he eivät olleet, mutta kovia kokeilemaan. DJ Maken esikuva oli yhdysvaltalainen DJ Wolfman Jack, joka tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi American Graffiti -elokuvan myötä.

DJ Edwardin poismeno on koskettanut syvästi alan ammattilaisia, jotka muistelevat Markku Vesalaa aina ystävällisenä, kannustavana ja hauskana oman tiensä kulkijana. Hän osallistui vuosittain Tamperelainen Musa-gaalaan ja DJ Hall Of Famen toimintaan.