Paikallisradioiden Kuukauden Levyksi on valittu yksimielisesti Jon Landlordin albumi Olen jättänyt jäljen. Jon Landlord alias Jari Salonen palkittiin myös marraskuussa 2018 radioiden Kuukauden Levy-tunnustuksella, joka tuli esikoisalbumista Vinyylidisco. Jon Landlord palkittiin saman vuoden Lavakauden päättäjäisissä Vuoden Tanssittajatulokkaana.

Jon Landlord aloitti julkisen uransa 2.Maanantai-yhtyeessä, joka jylläsi diskoissa 1990-luvulla erityisesti hitillä ”Mixet tahdo olla mun kaa”. Se oli vuoden 1994 myydyin single Suomessa. Pian tämän jälkeen Jari Salonen ryhtyi aktiiviseksi iskelmäsanoittajaksi, jonka seinillä on kymmeniä kulta- ja platina levyjä. Hänen kynästään on syntynyt tekstejä mm. Isto Hiltuselle, CatCatille ja Tauskille, joka osallistui Syksyn Säveleen kappaleella ”Vuonna jotakin”.

Uusi albumi koostuu omakohtaisista ja osin omaelämäkerrallisista tarinoista, joissa Jon Landlordin elämää käydään läpi lapsuudesta nykyisyyteen ja jopa rajan taakse. Paljon puhuvia laulujen nimiä ovat muiden muassa ”En ole korvaamaton”, ”Olen elänyt hyvän elämän”, ”Mitä elämältä halusin” ja ”Kuole en jos taivaassa on Spotify”. Kappaleissa on kuitenkin positiivinen pohjavire. – Sanoitukset ovat mielenkiintoisia, jäljet jättäviä tarinoita. Kivaa ja letkeää menomusiikkia pitkällekin automatkalle, kuten asian kiteytti Radio Sandelsin Reijo Glad.

Levyn yhteistyökumppaneina ovat säveltäjät Lauri Salo ja Vesa Ollinmäki sekä sovittaja Juha Mäki. Levyn on julkaissut Tommi Tähtivirran Duo Records.

Parhaillaan Jon Landlordilla on työn alla cover-kappaleista koostuva Finnhits-levy. ”Ollaan lähekkäin” ja ”I Will Stay” ovat soineet jo tanssilistalla ja jatkoa seuraa. Levynteon ohella Jon Landlord keikkailee suositun Vinyylidiscon merkeissä ympäri Suomea.