Paikallisradioiden Kuukauden Levyksi on valittu Hanna Hirvosen esikoisalbumi Aallonmurtaja, jonka on tuottanut Jari Puhakka.

Laulaja Hanna Hirvonen on menestynyt vuosien mittaan monissa laulukilpailuissa, mutta hänen esikoisalbumiaan on saatu odottaa. Hanna on voittanut muun muassa Toivo Kärki-laulukilpailun vuonna 2004. Hän on myös IskelmäMestari vuodelta 2016 ja Tangokuningatar-finalisti vm. 2017.

Hanna Hirvonen ryhtyi yhteistyöhön kapellimestari Jari Puhakan kanssa ja toive omasta pitkäsoitosta toteutui. Levyn linjaksi päätettiin tanssi- ja iskelmämusiikki, josta tekijätiimilla on laajaa kokemusta. Levyllä soittaa maan parhaita muusikkoja kuten Miri Miettinen, Katja Aakkula ja Jari Heino.

Hanna on 39-vuotias kajaanilainen laulajatar, joka aloitti aktiivisen laulamisen ja keikkailun 2000-luvun alussa. Viime vuodet hän on esiintynyt oman Haavekuva-orkesterin kanssa. Hän on käynyt Ikaalisten artistikoulutuksen

Tässä musiikkitoimittajien kommentteja

HANNA HIRVONEN

– Hanna Hirvosen uutuus Aallonmurtaja soljuu mukavan viihdyttävästi. ”Kuin Tähdenlento, Aallonmurtaja ja Palaa Takaisin” ovat aitoa suomalaista iskelmää, jotka vetävät tanssimaan. Laadukas tuotanto ja hienot tulkinnat korostavat tasapainoista levyä. Levyn päättää erittäin tyylikkäästi ”Rakkaus On Se Voima”. Marcos Kuusijärvi, FinnRadio

– Kaunisääninen uusi tulokas levytysrintamalla, ja mikä parasta, pääosin uutta musiikkia. Maistuu. Jussi Häkkilä, Radio Pooki

– Loistava levy. Hanna laulaa upeasti ja Puhakka on ammattimies. Reijo Glad, Radio Sandels

– Albumilla on sopivasti uutta ja kierrätettyä materiaalia. Linja pitää läpi levyn ja luo uskoa tanssi-iskelmän elinvoimaan. Onnittelut tekijöille! Pentti Teräväinen, Radio Musa

TILAA LEVY verkkokaupasta