Janniken albumi Welcome to my life on valittu paikallisradioiden Kuukauden Levyksi.

Janniken esikoisalbumi The Girl in the Picture palkittiin radioiden Kuukauden Levynä viitisen vuotta sitten, minkä jälkeen hän on edennyt määrätietoisesti urallaan. Nyt palkittu Welcome to my Life on kansainvälisen tason uutuusalbumi, joka sisältää monipuolista, tarttuvaa poppia ja sydämeenkäyviä slovareita.

Jannike (Sandström) on tehnyt nousujohteista uraa jo usean vuoden ajan. Uudella albumilla on mukana kansainvälisiä biisintekijöitä ja muun muassa duetto Just One Look legendaarisen Johnny Loganin kanssa. Logan ei ole juurikaan duetoinut aiemmin, mutta ihastui biisiin ja Janniken laulutapaan.

Albumin vastaava tuottaja on Niklas Rosström, jonka laaja kansainvälinen verkosto on edistänyt Janniken uraa. Levyä on tehty linjalla Los Angeles – Reykjavik – Suomi. Musiikillisena tuottajana on toiminut Janne Hyöty. Jannike on myös laulanut TV-keikalla Saksassa.

Jannike on ensimmäinen suomalainen naisartisti, joka on levyttänyt Beatlesin myötä tunnetuksi tulleella Abbey Road -studiolla. Samalla reissulla hän pääsi seuraamaan Nile Rogersin ja Giles Martinin työskentelyä. Giles on Beatles-tuottaja George Martinin poika. Dokumentti Janniken musisoinnista Abbey Road -studiolla Lontoossa on ilmestynyt ja katsottavissa netissä.

KATSO myös Janniken nettisivut