Ville Liimataisen ja Ajomiehet-yhtyeen albumi Tuhlaajapoika on valittu paikallisradioiden Kuukauden Levyksi. Kakkoseksi äänestettiinEsa Eloranta & Marko Haavisto ja albumi Kymmenen miljoonaa. Pronssia otti The Dimitri Keiski Band.

Tamperelaissyntyinen, nykyään Kemissä vaikuttava Ville Liimatainen on tähän mennessä saanut vielä julkisuutta lähinnä nimekkäämpien veljiensä kautta. Laulaja-lauluntekijä Jonne Aaron ja manageri Tommi Liimatainen ovat tehneet jo pitkän uran musiikkialalla. Ville on nyt lunastamassa paikkaansa lavoilla ja levyillä.

Ville Liimataista on ehditty positiivisella tavalla verrata Topi Sorsakoskeen. Kuuntelija- ja tanssijaystävällinen ohjelmisto sekä tummaääninen solisti ja ammattitaitoinen orkesteri on toimiva yhdistelmä. Keikoilla ryhmä tarjoaa oman materiaalin lisäksi Suomi-iskelmän klassikoita, käännösiskelmiä, beatmusiikkia, rautalankaa ja rock’n’rollia.

Tuhlaajapoika-albumin on tuottanut legendaarinen Esa Nieminen, jonka lisäksi biisejä ovat levylle tehneet mm. Jonne Aaron, Sinikka Svärd ja Timo Jokinen. Nieminen kehuu yhtyeen luontevaa soittoa ja laulua stemmoineen. Hänen mukaansa Ville Liimataisella on edessään lupaava ura.

VILLE LIIMATAINEN & AJOMIEHET

– Villen herkkä ääni ”liimaa” kuuntelijat näiden uusien laulujen äärelle. Villen kaltaista on odotettu kauan. Ei pelkkää vanhan kierrätystä vaan oikeanlaista genren päivitystä. Hieno levy. Reijo Glad / Radio Sandels

– Ville Liimatainen etenee Topi Sorsakosken viitoittamalla tiellä. Levyhän on teemallinen kokonaisuus, jonka laulut nivoutuvat hienosti toisiinsa. Albumi salakuljettaa ovelasti myös muutaman kantrikappaleen suomalaisiin maisemiin. Pentti Teräväinen / Radio Musa

ESA ELORANTA & MARKO HAAVISTO

– Levy sisältää onnistuneita ja vähemmän onnistuneita covereita Pelle Miljoonan tuotannosta. Mulla menee lujaa on muuttunut punkista ”countryhölkäksi” ja on levyn parhaita kappaleita. Suomen kärkipään tulkitsijoihin kuuluvat Esa Eloranta ja Marko Haavisto takaavat laadun vaikka levy ei aivan täytä odotuksia. Anssi Marttinen / Radio Vaasa

KUUKAUDEN LEVY / Kesäkuu 2022

1. VILLE LIIMATAINEN & AJOMIEHET – Tuhlaajapoika (pienk.)

2. ESA ELORANTA & MARKO HAAVISTO – Kymmenen miljoonaa (Emsalö)

3. THE DIMITRI KEISKI BAND (Emsalö)