Tommi Soidinmäen albumi Versotaan on valittu paikallisradioiden Kuukauden Levyksi.

Soidinmäen uuden albumin tekijäjoukko on tuttu jo miehen aiemmilta albumeilta. Maki Kolehmainen on säveltänyt kymmenen biisiä, teksteistä vastaavat Sana Mustonen ja Antton Ruusunen, joka on myös levyn toinen tuottaja Toivo Hellbergin kanssa. Sovitukset ovat Makin, Hellbergin ja Ville Alajuuman käsialaa.

Laulajan yhdeksäs albumi jatkaa edellisen albumin ja Saunaralli-hitin viitoittamalla tiellä. Se on sopiva sekoitus vauhdikkaita bailuhittejä ja muutamassa suvantovaiheessa puhuttelevia tekstejä.

Albumin coverit on valittu taiten 40 vuoden takaa. Kyyneleet on tullut tutuksi Kirkan esityksenä, Olen saanut elää on Reijo Taipaleen ohjelmistoa. Molemmat jättivät suomalaiselle iskelmätaivaalle suuren aukon, jonka täyttämistä kukaan ei ole vielä yrittänyt.

Tangokuningas Soidinmäki laulaa sävykkäästi omalla, tunnistettavalla äänellään, joka soi kauniisti kaikenlaisissa kappaleissa.

Tommi Soidinmäki valittiin tangokuninkaaksi vuonna 2004 Seinäjoella. Vastakaiku-yhtyeen kanssa tehtävien laulukeikkojen ohella hänet on nähty myös musikaaleissa. Hän on elokuussa Kulkukoirat-musikaalissa Kangasniemellä ja Tauno ja Ansa-musikaalissa Jyväskylässä.

Monipuolinen taiteilija on myös muoti- ja korusuunnittelija.