Paikallisradioiden Vuoden 2014 Levyt on nimetty. Radioiden musiikkitoimittajat ovat päättäneet jakaa tunnustuksen tällä kertaa kuudelle laadukkaalle kotimaiselle albumille, silä yksimielisyyttä vuoden ylivoimaisesta ykköslevystä ei syntynyt.
– Paikallisradiot soittavat musiikkia laajalla repertuaarilla ja jokaisella on omat suosikkinsa. Näin ollen päädyimme jakamaan Vuoden 2014 Levy -tunnustuksen ensimmäistä kertaa useammalle albumille, toteaa äänestyksen järjestäjä, Radio Musan ohjelmapäällikkö Pentti Teräväinen.

JO  25 VUOTTA

Kuukauden Levyjä on valittu jo 25 vuoden ajan. Kaikkien aikojen ensimmäinen oli tammikuussa 1990 valittu Kojon albumi Pyörii maa, pyörii kuu. Vuoden Levyksi valittiin tuolloin Suurlähettiläiden Omituisten otusten kerho.

VUODEN 2014 LEVYTedukettunencd

EDU KETTUNEN – Kadonnut maailma (- Edu Kettunen teki parhaan levynsä vuosikausiin. Edu is back. Anssi Marttinen / Radio Vaasa)irinabjorklundcd

IRINA BJÖRKLUND – La vie est une fete (- Sekä suomalainen että ranskalainen sielunmaisema onnistuneesti samassa kokonaisuudessa. Herkkää tulkintaa kuunnellessa voi siis nappailla Koskenkorvaa tai nauttia punaviiniä, molemmat sopivat tunnelmaan. Jussi Tuovinen / Iskelmä Oikea Asemajarisillanpaacd

JARI SILLANPÄÄ – Rakkaudella merkitty mies (- Jari on suomalainen supertähti, joka hallitsee kaikki musiikin lajit. Reijo Glad / Radio Sandels)katjalukincd

KATJA LUKIN – Löysin viimein paikan kaivatun. (- Paikka löydetty vuonna 2014. Ilmari Aikio / Radio Inari)tuurekilpelainencd

TUURE KILPELÄINEN & KAIHON KARAVAANI – Käpälikkö (- Tuure ja kumppanit nyt vaan on niin hyviä… Jussi Häkkilä / Radio Pooki)yocd

– Hyvässä ja pahassa (- Yö ei perusteluja tarvitse! Taattua yökamaa. Eija Kölhi / Iskelmä Porvoo)