Janne Tulkin uusi single Jotain mihin luottaa on otettu hyvin vastaan radioissa. Levy esittelee miehen rokimman puolen, jota toteutetaan keikoilla The Crew -yhtyeen kera. Janne ei ole kuitenkaan hylännyt tanssiyleisöään, jota liikutetaan Tulinen Sydän -orkesterin kanssa.

Jannen musiikilliset juuret ovat tunnetusti monipuoliset. Suuri pyörä lähti pyörimään aikanaan Grease-musikaalista, eikä aikaakaan, kun nuorimies oli noussut maan suosituimpien iskelmälaulajien joukkoon.

Janne itse sanoittama Jotain mihin luottaa on esimakua tulevasta. The Crew’n kanssa musisoidaan paikoissa, joissa paritanssi ei ole keskiössä vaan yleisö nauttii kuuntelusta ja jammailusta. Suomirockin ja amerikanklassikoiden sekä omien biisien myötä otetaan haltuun siis aivan eri yleisö.

Jotain mihin luottaa -sanoituksessa voi kuulla kaikuja Jannen omasta elämäntilanteesta. Joskus mikään ei suju ja elämä koettelee kaikilla osa-alueilla. Laulussa on silti toivoa, valoa tunnelin päässä.

Katso Jannen Facebook-sivut

Kuuntele haastattelu tästä:

Jaa