Yhdysvaltalainen laulaja-säveltäjä Jimmy Webb on käynyt tapaamassa vakavasti sairasta ystäväänsä laulaja-kitaristi Glen Campbellia ja julkaissut tämän innoittamana syntyneen kirjeen Facebookissa.

Campbell oli nostamassa Jimmy Webbia maailmanmaineeseen kaudella 1967-1969, kun ikuisti tämän sepittämät biisit By the Time I get to Phoenix, Wichita Lineman ja Galveston.

Facebook -kirjeestä ilmenee, että Campbell potee pitkälle edennyttä Alzheimeria. Hän on ympärivuorokautisessa hoidossa Nashvillessa. Hoidon laadukkuudessa ei ole valittamista. Siitä vastaa mm. Campbellin aviopuoliso Kim.

Ennen pysyvään hoitoon joutumistaan Campbell teki ison konserttikiertueen ja muutaman levytyksen. Ne hidastivat sairauden etenemistä selvästi, mutta vain muutaman kuukauden ajaksi. Lääkäritkin olivat hämillään, Webb kirjoittaa.

Jaa