Cream-yhtyeen muinainen rumpali Ginger Baker on ollut finanssilehti Forbesin haastateltavana. Yllättävä asia liittyy mm. vanhojen Led Zeppelin -albumien menestyksekkääseen uudelleen julkaisemiseen.

Jutusta ilmenee, ettei Baker juurikaan diggaa Led Zeppelinistä. Hänen mielestään Led Zeppelin ei täyttänyt Creamin jättämää paikkaa musiikkikentässä, mutta tienasi toki valtavasti rahaa. Molemmat bändit luetaan hard/hevirockin pioneereihin.

– Led Zeppelinin tuotannosta ehkä viisi prosenttia on minun makuuni. Muutama juttu on aika coolia, muu lähinnä inhottavaa raskasta bish-bash jing-bap jing-bash -sontaa, Baker arvostelee.

Bakeria on monasti verrattu Led Zeppelinin rumpaliin John Bonhamiin. Bakerin mielestä vertailu on ollut lapsellista, koska Bonham ei ollut muusikko, vaan mäiskijä. Baker opiskeli musiikkia, osasi säveltää, tehdä sovituksia sekä biisejä big bandeille.