Laulaja-lauluntekijä Jore Siltalalta on ilmestynyt viiden kappaleen ”puolipitkä” levy, jolla hän yhteistyössä sanoittaja Kauko Greusin kanssa. Levyn kappaleet kuten Tää kesä meitä varten on ovat tanssijalan alle käyvää modernia, hyvin tuotettua tanssimusaa, vauhdikkaampaa ja hitaampaa.

Jore jäi muutama vuosi sitten pois Ässät-yhtyeestä ja keskittyi lauluntekoon soolokeikkojen ohella. Hänen biisejään ovat levyttäneet useat artistit viime aikoina.

Jokin aika sitten Jore sai mielenkiintoisen tilaustyön, kun velipoika Lare tilasi hallitusneuvottelija Juha Sipilän heitosta syntyneen biisi-idean. Sipilä totesi hallituksessa olevan kolme ässää (Sipilä-Stubb-Soini) – ja Oulun seudullakin Trio Ässät -yhtyeen.

Kolme ässää -kappale on osoitus musiikkialan arvaamattomuudesta. Koskaan ei voi tietää, mistä joku hitti saa alkunsa… Kyseessä ei ole kuitenkaan ”hallitushumppa” vaan kappale, jota Ässät voi soittaa keikoilla jatkossa vaikkapa tunnussävelenään.

Katso Joren nettisivut

Kuuntele Joren haastattelu