Rakentajaradiossa puhutaan tällä kertaa ovista ja ikkunoista. Ilman niitä ei taloa rakenneta. Vaihtoehtoja ja valikoimaa on joka makuun ja joka lähtöön. Ovien ja ikkunoiden merkitys asumisviihtyvyyteen ja energiatehokkuuteen on suuri, myös remontoitavissa kohteissa.

Asiantuntijana on Skaala Oy:n Pekka Nimell, joka on työskennellyt ovien ja ikkunoiden kanssa jo kymmeniä vuosia. Ovien ja ikkunoiden maailma ei ole entisellään, kun sitä verrataan muutaman vuosikymmenen takaiseen tilanteeseen. Mennään Pekan juttusille.


IKKUNAT
ikkuna1
Millaisia ovat nykyajan ikkunat ja millaista tuotekehitystä on viime vuosina tapahtunut? Puhutaan tarkemmin ikkunoista ja mm. energiatehokkuusta Pekka Nimellin kanssa:


OVET
ikkuna2
Ovet ovat sisustuselementtejä siinä missä ikkunatkin. Valikoimaa ja vaihtoehtoja riittää. Jos rakennuttajalla on mielessään visio haluamistaan ovista, niin sellaiset löytyvät:


REMONTOIJILLE

ikkuna3
Uusia tuotekehityksen tuloksia ilmaantuu kaiken aikaa. Ikkunoissa sellainen on Skaalan saneerauskohteisiin tarkoitettu energiatehokas Alfa Clean -ikkuna, joka ei ole pelkästään ikkuna. Pekka Nimell kertoo  lisää:

Laaja ikkuna- ja ovivalikoima on Skaalassa.