KUKA on Vuoden 2016 Tanssittaja, Vuoden 2016 Tanssittajatulokas,  MIKÄ on Kesän tanssihitti, KUKA saa nyt SISU-palkinnon?

Tanssi- ja iskelmämusiikin tekijät ja intohimoiset harrastajat kokoontuvat sunnuntaina 11.9.2016 ravintola Hulluun Poroon, Tampereelle viettämään jo 27. kertaa Lavakauden päättäjäisiä, joissa bailataan ja palkitaan vuoden aikana ansioituneita musiikintekijöitä. Illan mittaan jaetaan myös SISU-palkintoja pitkän uran tehneille artisteille.

Tätä Suomi tanssii -gaalassa on perinteisesti lähes 50 laulajaa. Mukana on sekä asemansa vakiinnuttaneita tähtiä että aivan uusia tulokkaita ja laulukisavoittajia. Tapahtumassa lauloi viimeksi useita kuluneen kesän tangofinalisteja: Jonna Ortju, Virpi Piippo, Nina Åkerman, Tiina Pitkänen, Benjamin Enroth ja Markku Uhlbäck. ”Lavis” on toiminut ponnahduslautana monille tämän päivän tähdille.

Tapahtumassa palkitaan Vuoden Tanssittaja, joka on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran. Vuoden Tanssittajatulokkaana palkitaan kovassa nousussa oleva nuoremman sukupolven artisti. Kesän Tanssihitti -kunniakirjan  antavat Tätä Suomi tanssii -listan laatijat.

Radioiden musiikkitoimittajat palkitsevat Kuukauden Levyt viime syyskuusta lähtien. Lisäksi palkitaan Vuoden 2015 Levy, joka on J Karjalaisen Sinulle, Sofie.

Erikoispalkinnot
lavis2015_07
Tamperelainen Musa -erikoispalkinto annettiin syyskuussa 2015 manserockin edelläkävijälle Mauri Moog Konttiselle, joka tunnetaan erityisesti Kontra-yhtyeestä ja Jerry Cotton -hitistä. Tällä kertaa jaetaan myös Tamperelainen Musa -yleisöpalkinto, jota on äänestetty kaupunkilehti Tamperelaisen nettisivuilla.

KATSO tapahtumasivut täältä

KATSO myös FACEBOOK-sivut

 
Kuukauden Levy -voittajat 2015 – 2016
Syyskuu 2015 – AMADEUS LUNDBERG & RNO – Puhu minulle rakkaudesta (Magnum)
Lokakuu 2015 – JUHA TAPIO – Sinun vuorosi loistaa (Warner)
Marraskuu 2015 – KYÖSTI MÄKIMATTILA – Yössä soi Americano (Sony)
J. KARJALAINEN – Sinulle, Sofia (Warner)
Joulukuu 2015 / Vuoden joululevy – NAT NEWBORN – Red Hot Christmas (Hit It)
Tammikuu 2016 – DIMITRI KEISKI – Dimitri Keiski (Poptori)
Helmikuu 2016 – JARKKO HONKANEN & TAIGA – Kaipuun kyyneleitä (Mager)
MILJOONASADE – Sähköinen Rouva Maa (Sateen ääni)
Maaliskuu 2016 – ESA ELORANTA – Avoimet tiet (Turenki Records)
KAI JÄMSÄ – Aika on (Magnum)
Huhtikuu 2016 – ANNE MATTILA – Kuivaa koivua (Sony Music)
Toukokuu 2016 – CHARLES PLOGMAN – Ota kiinni tästä (Meir Music)
Kesäkuu 2016 – VESALA – Vesala (Warner)
JASKA MÄKYNEN – Kaiken kauniin rinnalla (Poptori)
Heinäkuu 2016 – TEUVO OINAS – Suomalainen tango (Gramofoni)
Elokuu 2016 – AGENTS & VESA HAAJA – Blue (Sony)