Tällä kertaa aiheena on kaikkia koskettava asia, kotivakuutus, jollainen jokaisella kannattaa olla.
Asiantuntijaksi ei saatu vakuutusyhtiön edustajaa, sillä niiden suulla puhuvat vain henkilöt, joiden toimenkuvaan asia kuuluu. Kotivakuutukset ovat käytännössä kaikissa yhtiöissä samanlaisia ja myös samanhintaisia.

Miksi kotivakuutus tarvitaan? (klikkaa mediapalkin vasenta päätyä, niin juttu käynnistyy)

rakentajaradio2
Netistä löytyy erinomainen infosivusto kotivakuutukset.fi, jonka on  koonnut kaksi nuorehkoa, nimimerkkien takaa kirjoittavaa naista. He ovat itse kokeneet kantapään kautta sekä ”yritys ja erehdys” -metodilla mitä saattaa tapahtua, kun kotivakuutus on puutteellinen tai sitä ei ole ollenkaan.  He toteavat, että koti on ihmisen elämän tärkeimpiä asioita, ja varmasti vakuuttamisen väärti:


Mitä  kotivakuutukseen voi sisältyä:

2016-07-04 21.48.36
Sitten puhutaan irtaimiston vakuuttamisesta:


Mikä on vastuuvakuutus ja oikeusturvavakuutus? Kannattaako ottaa erillinen matkavakuutus?


Lisää informaatiota mm. osoitteesta kotivakuutukset.fi