Paikallisradioiden Kuukauden Levy -äänestyksen voitti Leif Lindemanin albumi Ei rakkautta suurempaa. Kakkoseksi äänestettiin Kaija Koon Sinun naisesi. Pronssia otti Jore Siltalan Haaveilla vain voimme siitä.

Saara Aallon tapauksessa on korostettu, että monesti kakkonen onkin ykkönen. Näin on käynyt myös kahden vuoden takaiselle tangolaulukisan superfinalistille, jonka suosio kansan syvien rivien keskuudessa nousee tasaisen varmasti.

Leif Lindeman on nykyään yksi maan työllistetyimmistä laulajista. Keikkoja on vuosittain toista sataa.

Esa Niemisen tuottamalla albumilla Lindeman laulaa puhtaasti, luontevasti ja ”täysijännitteisesti”, ilman maneereja. Tanssipaikkojen tunnelma välittyy positiivisesti albumin monilta raidoilta.

 
Lindeman tulkitsee taitavasti sekä uutta materiaalia että klassikkoiskelmiä kuten Saavuthan jälleen Roomaan, Delfiinipoika, Sata kelloa ja Onni jonka annoin pois.

Tässä musiikkitoimittajien kehuja suosikeilleen:

LEIF LINDEMAN
– Lavakansan suosikki Leif parhaimmillaan nyt myös levyllä. Hienoa, että on saatu tuoreet versiot useista klassikoista. Kultasormi Esa Nieminen on onnistunut tuotannossa ja lopputuloksen kruunaa levyn  masterointi. Suosittelen pukinkonttiin. Reijo Glad / Radio Sandels
– Kansansuosikki pistää paremmaksi levy levyltä. Sympaattinen ja karismaattinen Lefa tekee pitkän ja komean uran suomalaiseen musiikkiin. Paljon soitettavaa aikuisten radioihin. Pentti Teräväinen / Radio Musa

KAIJA KOO
– Kaija Koon levy on täynnä ”radiohittejä”.  Anssi Marttinen / Radio Vaasa

JORE SILTALA
– Jore on ässä. Jussi Häkkilä / Radio Pooki

ARTTU WISKARI
– Kuningaslohi ei biisin perusteella nouse joesta. No, onnellinen loppu. Ilmari Aikio / Radio Inari

KUUKAUDEN LEVY / Marraskuu 2016
1. LEIF LINDEMAN – Ei rakkautta suurempaa (Sony Music)
2. KAIJA KOO – Sinun naisesi (Warner)
3. JORE SILTALA – Haaveilla vain voimme siitä (Silturecords)
4. ARTTU WISKARI – IV(Warner)
5. LÄNNENTIE – Vanha tie (Turenki)
6. SAMULI EDELMANN – Samuli Edelmann (Warner)
7. ERIN – Seli seli (Warner)
8. JIPPU – Made in heaven (Warner)