”Kadonneen aarteen metsästäjät” -sarjan toisessa osassa vieraillaan Tesoman liikekeskuksessa, jossa sijaitsee Tessun Kirppis. Ohjelman toimittaa Tarja Jykylä.

Riitta Erävaara joutui toimistotöistä työttömäksi ja ryhtyi Tessun Kirppiksen yrittäjäksi keväällä 2016. Kuvassa mukana myös kirppiksellä työskentelevä puoliso Jaakko Rintamäki.

Tessun Kirppiksen asiakkaat arvostavat sitä, että esineet ovat konkreettisesti esillä, sillä nettikirppareilla joutuu usein huijauksen kohteeksi. Kuuntele haastattelu (klikkaa mediapalkin vasenta päätyä, niin haastattelu käynnistyy):


Tessun kirppiksen palveluihin kuuluu myös hinnoittelupalvelu, jossa tuotteille haetaan oikea hinta. Suositulle kirppikselle pöytiä saa pienellä jonotuksella. Riitta Erävaara näkee kirppisten tulevaisuuden valoisana, koska kierrätys on arvossaan. Tarina jatkuu muun muassa näistä aiheista:

Katso myös Tessun Kirppiksen Facebook-sivut.

Jaa