Museokeskus Vapriikki on maan paras museo, mikä on nyt vahvistettu myös virallisesti. Toimittaja Tarja Jykylä vieraili Vapriikissa, joka on lajissaan todellinen aarreaitta.
Monipuolinen museokeskus Vapriikki Tampellan alueella koostuu monesta eri museosta sekä vaihtuvista näyttelyistä. Vapriikissa on Postimuseo, Kenkämuseo, Tampereen luonnontieteellinen museo, Tampereen kivimuseo, Suomen Jääkiekkomuseo, Mediamuseo Rupriikki, Suomen Pelimuseo ja Nukkemuseo.

Vieraita palvelevat museoravintola Valssi ja Vapriikin museokauppa, josta löytyy hyvä kirjallisuusvalikoima, lahjat ja mukavat tuliaiset. Vapriikissa voi helposti viettää vaikka kokonaisen päivän, eikä näkeminen ja kokeminen lopu kesken.

KUUNTELE museolehtori Sallamari Angerian haastattelu:

Tarina jatkuu Sallamarin kanssa:

Katso myös Vapriikin nettisivut

Jaa