Pienlehtiä ja punkpostia -näyttely avattiin perjantaina 17.11.2017 Postimuseossa, Museokeskus Vapriikissa. Näyttelyssä pureudutaan lähes 40 vuoden takaiseen ilmiöön,  kun punk-musiikki toi mukanaan pienlehdet, joita saattoi tehdä kuka tahansa. Tarja Jykylä vieraili Postimuseossa.

Näyttelyn materiaalista iso osa on kuraattori Pauli Kallion omista kokoelmista. Sekä pienlehtien että punklevyjen kokoelmat karttuivat vaihtamalla lehtiä ja levyjä muiden tekijöiden kanssa. Moni pienlehden tekijä loi itselleen myöhemmin uran ns. oikeissa lehdissä. Projektipäällikkö Suvi Jallin mukaan näyttely puhuttelee sekä entisiä nuoria että muitakin itse tekemisestä kiinnostuneita, sillä pienlehtien teko on mahdollista nykyäänkin.

KUUNTELE Suvi Jallin haastattelu:

KUUNTELE Pauli Kallion haastattelu:

Katso myös näyttelyn nettisivut