Paikallisradioiden Kuukauden Levyksi on valittu Tommi Soidinmäen albumi Päivä jälkeen sen. Hopeaa otti humppakuningatar Sari Koivikon esikoisalbumi Rakastu minuun. Kolmostilan jakavat Lasse Hoikan ja Souvareiden 40-vuotisjuhlalevy Kaunis maailma ja Matti Eskon uusi livelevy Tänä iltana Kallio.

Laulaja Tommi Soidinmäki tuli tunnetuksi vuoden 2004 Tangokuninkaana. Viime vuosina hän on laajentanut menestyksekkäästi repertuaariaan popin suuntaan. Hänet on nähty myös musikaaleissa ja teatterirooleissa.

Tommi Soidinmäki on myös vaate- ja korusuunnittelija, joka on esiintynyt muutamia kertoja myös catwalkilla oman vaatemallistonsa. Suunnittelemiaan koruja hän on vieraillut esittelemässä kultasepänliikeketjun kiertueella.

Musiikkipuolella Soidinmäki on solminut yhteistyösopimuksen tuottaja Maki Kolehmaisen kanssa. Tämä teki uudelle levylle Saunaralli-kesähitin, joka toi Soidinmäelle runsaasti uutta yleisöä. Voittoisa albumi on Soidinmäen kahdeksas pitkäsoitto.

Tässä musiikkitoimittajien kehuja suosikeilleen.

TOMMI SOIDINMÄKI
– Todella hieno levy, jossa paljon radioon sopivia kappaleita. Lainakappaleet (Suuret setelit, Maailma on kaunis) on valittu ja toteutettu huolella. Mikä tärkeintä, upeaääninen monilahjakkuus Soidinmäki on karismaattinen laulaja, joka tekee pitkän uran. Reijo Glad / Radio Sandels
– Saunaralli on ”uuden polven Dirlandaa”, joka iskee kuuntelijaan kertakuulolla. Albumi on loistava osoitus siitä, mitä huippulaulaja ja huipputuottaja saavat yhdessä aikaan. Onnittelut! Pentti Teräväinen / Radio Musa

SOUVARIT
– 40-vuotisjuhla meneillään ja Souvarit soi. Ilmari Aikio / Radio Inari

MATTI ESKO & LUXURY LINER
-Konkarin karisma puree… Jussi Häkkilä / Radio Pooki

KUUKAUDEN LEVY / Heinäkuu 2018
1. TOMMI SOIDINMÄKI – Päivä jälkeen sen (Helsinki Records)
2. SARI KOIVIKKO – Rakastu minuun (RHP Tuotanto)
3. LASSE HOIKKA & SOUVARIT – Kaunis maailma (Mager)
MATTI ESKO & LUXURY LINER – Tänä iltana Kallio (Turenki)
5. AMADEUS LUNDBERG – Pyyhi tuuli kyyneleet (Magnum)

KUUNTELE täältä Saunaralli